Notícies

15/09/2017

Us mostrem les americanes de la setmana vinent , animeu-se a participar-hi !

Igualtat i bons premis !

Salutacions

04/09/2017

El pròxim dissabte dia 9 de setembre  fem 2 Americanes ;
Americana infantil unisex  (7-11 anys) de 17h. a 19h.
Americana Mixte adult nivell B  de 19h. a 21h.
Preu abonats 3€ , no abonats 6€.

L´americana infantil serà de partits de 28 minuts sistema individual . Suculent premi per el campió o campiona !
L´americana Mixte comptarà de 4 partits amb parella fixa . Premi per la parella gunayadora .

 

t´animes ?

 

Recorda que ser soci del vila val unicament 19€ al mes !

Salutacions

27/06/2017

Ja ho tenim aquí, cinquena edició del Trofeu Costa Brava de padel, no et pots perdre el nostre aniversari, els dies 14, 15, 16 de Juliol al Vila Village, ja que ho cel·lebrarem com toca, welcome pack amb samarreta técnica especial aniversari, targeta cashback world, regals, piscina, sortejos..
Els horaris de divendres i dissabte son a escollir, diumenge serán totes les eliminatories durant el día
Com a premis, a les categories or serán premis en metàl·lic, en les altres categories hi haurán sopars, activitats, i molts més premis.. els participants que hagin participat en alguna edició anterior tindran un extra en el welcome pack.
Recordeu, una categoria son 18 euros, i dues 30 euros, estrenem categoría individual, ja podeu reservar plaça al 626 93 78 91 o a sportsandeventscostabrava@gmail.com

Cordialment

21/06/2017

Últims dies per fer la teva inscripció al Stage del Vila , concretament començem el dia 26 de juny i acabrem el 8 de setembre .

L´Stage del vila està enfocat a mainada entre 4 anys i 16 anys on la diversió està assegurada . Fem grups per edats i nivells i busquem que tots estiguin a gust amb el seu grup .

El millor lloc , amb una inmensa piscina i una piscina petita per els més menuts , disposem de pistas de pàdel i de tenis , una pista multiesport , una pineda amb molt bona sombra , parc infantil , taules de ping pong , futbolín , vestuaris , bar restaurant , zona de terrassa , etc ..

L´horari el de sempre de 9h a 13h. a més a més servei d´acollida de 8,30h a 9h. i de 13h. a 14h. Disposem també de servei de menjador amb l´acompanyament dels monitors .

Les activitats que portem a terme durant el nostre Stage consisteixen en l´esport com el tenis , el pàdel , el Dance Dirigit , natació , perfeccionament a la natació , jocs aquàtics , guerres d´aigua , manualitats , pinturas i molt més . Remarcar que totes les activitats estan dirigides per monitors qualificats .

El preu per setmana és de 40€ i si és fa un total de 5 setmanes surt per 160€ .

Et convidem a que els teus fills visquin un estiu inoblidable ,
 

Cordialment

 

12/06/2017

Ja tenim oberta la piscina , ja la podeu gaudir !

Aquestes són els preus de les entrades i les tarifes d´aquest estiu  2017 ;

Entrades Piscina 2017

De dilluns a divendres ; 4€ adult , 2€ infantil (4 a 11 anys) . El cap de setmana o festius el preu de les entrades s´incrementarà 0,50€ .

Abonaments Piscina 2017

individual adult    44€   -     infantil ( 4 a 11 anys )  19€  -   Familiar 99€ (matrimoni i fills)

Abonaments Piscina Pàdel estiu 2017 , vàlifa fins 30 de setembre

Individual   110€        -         familiar 170€


En aquets preus el iva ja està inclos


 

15/05/2017

Us presentem el pròxim Campionat de pàdel que és farà en el vila el primer cap de setmana de juny  , concretament TORNEIG FLASHPÀDEL 2017 .

Jugadors i Jugadoras de totes aquestes localitats és donaran cita en aques torneig ; Hostalric , Sant Celoni , Arbúcies , LLinars del Vallés , Vidreres , LLagostera , Sant Hilari , Sant Feliu de Buixalleu , Riells , Fogars de la Selva , Viladrau , Massanes , Vic , Granollers , Cardedeur ,Sta Maria de Palautordera , Sant Esteve de Palautordera , Sils , Santa Coloma de Farners , Riudellots , Girona , Tordera , Malgrat , Blanes i provablament alguna localitat que ara mateix no atinem a mencionar .

El campionat comptarà amb 3 modalitats ; Masculí , Femení , Mixte i cada modalitat comptarà en 3 categories ; or , plata , bronze .
El format de la competició serà de fase de lligueta i eliminatòries . Entre el divendres i dissabte és farà la fase de la lligueta i llavors el diumenge eliminatòries . Fem menciò especial que el fet d´apuntar-te no et condciona tot el cap de setmana ja que la fase de la lligueta és farà en una franja horària de 3 hores amb tots els partits bastant seguits . 

La gent de flaspàdel està a la vostra disposició per coordinar horaris , dubtes i qualsevol pregunta que els hi hagueu de fer .

Aprofitem per informau-se que aquest cap de setmana de torneig coincidirà amb l´obertura de la piscina , tots els jugadors i acompanyants de jugadors tindran accés gratuit a la pisciina .

Cordialment direcció Vila Village

09/04/2017

Que fas el cap de setmana que ve ? És semana santa . Nosaltres et volem oferir la possiblitat de que t´inscriguis en el primer Express que fém en el Vila  .

En l´inscripciò regularem el nivell de les parellas . En la totalitat del campionat els partits sempre seran a 2 sets+supertiebreak .

Dissabte Masculí Bplus i Bbaix . el matí i fins les 18h farem la fase de la lligueta . A partir de les 18h. eliminatòries .

Diumenge farem el femení B , femení C , mixte B i mixte C .

Socis 10€ i 12€ no socis .

Campions i finalistes trofejos .

Vine ens ho pasarem bé i et cuidarem .

06/04/2017

RESULTATS ;

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1RNJoVfM8rnio1Begr8uYPa-FefL5rnSlWQxMYHyP9rQ/edit?usp=sharing

30/01/2017

El professorat del vila village està amb moltes ganes d´impartir classes tant de tenis com de pàdel , en les classes ens basarem en tres temas principals ; aprenantatge ,diversió i cardio/coordinació . Amb uns preus espectaculars no seran cap impediment que poguis gaudir de una bona classe .

Posa´t en contacte amb la direcció del club per informar-te i consensuar les classes tant si son particulars o en grup.

30/01/2017

Oferim els nostes jugadors una pista per jugar 2 persones a pàdel gaudint de l'esport en el seu màxim exponent.

A més a més amb aquestes avantages;

  • No fa falta ser 4, si sou 2 del mateix nivell genial. En hores complicades per trobar 4 jugadors és una molt bona opciò.
  • Per iniciar-se és una pista que va genial.
  • A nivell cardiovascular fas un treball molt més gran.
  • Dinàmica de joc molt i molt divertit.
  • Màxim al-licient a l'hora de jugar individualment.
  • Adquireixes molt de control de pilota.
  • Reptes entre companys.

Gaudeix del pàdel Individual.

«  1 2  »